Jäsenet

Tällä hetkellä jäseniä on noin 100. Autamme sinua pysymään alan kehityksen kärjessä, tarjoamme sinulle mahdollisuuden solmia tärkeitä kontakteja alan toimijoihin sekä sosiaalista toimintaa ja yhteistyötä  muiden alalla toimivien henkilöiden kanssa.

 

Henkilöjäsenyys

Toivotamme kaikki alalla toimivat tai alasta muuten kiinnostuneet henkilöt tervetulleiksi yhdistykseemme. Jäsenenämme pääset osalliseksi koulutuksestamme sekä voit osallistua yhteisiin tilaisuuksimme edullisella jäsenhinnalla. Saat alennusta kirjoista ja tiedostusta allalla tapahtuvista asioista.

 

Liity henkilöjäseneksi

 

Kannattajajäsenyys yrityksille

Yritysten on mahdollista liittyä yhdistykseen kannattajajäsenenä. Jäsenyys varmistaa yrityksiä pysymään alan kehityksen kärjessä tarjoamalla pintakäsittelyalan tietoa ja kontakteja. Tutustu tarkemmin kannattajajäsenen jäsenetuihin täältä.

 

Liity kannattajajäseneksi

 

Opiskelijajäsenyys

Opiskelijajäsenenä saat henkilöjäsenyyttä vastaavat edut huomattavasti edullisemmin opiskelujesi ajan. Päätoimisia opiskelijoita voidaan hyväksyä opiskelijajäseniksi esitetyn opiskelijastatuksen perusteella. Opiskelijajäsen muuttuu varsinaiseksi jäseneksi viimeistään 5 vuoden jälkeen.

 

Liity opiskelijajäseneksi

 

CETS

European Committee for Surface Treatment (CETS) on Euroopan alueella toimiva kemiallisen ja sähkökemiallisen pintakäsittelyn yhteistyöfoorumi, jonka jäsenenä SGY on ollut vuodesta 2007.

 

SGY:n senioritoiminta

Senioritoiminta aloitettiin virallisesti vuoden 2010 syksyllä, kun alan vanhat konkarit kutsuttiin koolle Helsingin Vuosaareen. Senioritoiminta on sananmukaisesti SGY:n vanhojen jäsenenien tapaamispaikka, jossa muistellaan vanhoja ja päivitetään alalla tapahtuvia muutoksia.

 

SGY:n Tausta ja Tuki -toimikunta

SGY:n Tausta ja Tuki -toimikunta koostuu vanhoista SGY:n hallitusjäsenistä, jotka ovat aktiivisesti mukana tukemassa SGY:n toimintaa. Tausta ja Tuki -toimikunta mm. ehdottaa uusia jäseniä SGY:n hallitukseen. Toimikunnan puuhamiehenä on vaikuttanut pitkään Raimo Talikka.