SGY Talvipäivät 2019 Riihimäellä 15.11.2019 Kutsu ja ilmoittautumislomake

KUTSU TALVITAPAAMISEEN

Aika: Perjantai 15.11.2019

Paikka: Sako Oy, Ilveskatu 2, 11100 Riihimäki

Tervetuloa tämän vuoden talvitapaamiseemme Riihimäelle. Ennen tapaamista Sako Oy tarjoaa mahdollisuuden tutustua tehtaaseensa Riihimäellä. Kokoontuminen tehdasalueen portilla. Kuljetus Riihimäen rautatieasemalta Sako Oy:lle lähtee klo 9.05 ja takaisin kuljetus Sako Oy:ltä klo 16.15.

Teema: Konversiopinnoitteet

09:00 Kokoontuminen Sako Oy:n tehdasalueen portilla, siirtyminen seminaaritilaan ja aamukahvi.
09:30 Yritysesittely ja lyhyt johdatus tuotantoon sekä tutustuminen Sako Oy:n tuotantolaitokseen. Aku Lindström, Sako Oy
11:30 Lounas: Catering Rukola Oy, Lasitehtaantie 39, 11100 Riihimäki. Sijaitsee kävelyetäisyyden päässä vierailukohteesta.
12:30 Tilaisuuden avaus, Arto Yli-Pentti, SGY ry:n puheenjohtaja.
12:35 Pintakäsittelyt Sako Oy:llä, Heikki Taneli, Sako Oy.
13:00 Fosfatointi, Ville Ripatti, Orikem Oy.
13:30 Teräksen mustaus, Pauli Viljanen, Bang&Bonsomer Oy.
14:00 Tauko ja iltapäiväkahvi
14:20 Metallisten pinnoitteiden valinta teollisuudessa, Mika Maanonen, Paisto Oy.
14:55 Dreamsoft Oy:n ratkaisut pinnoituslinjojen automaatiolle ja tiedonkeruulle, Jarmo Järvinen, Dreamsoft Oy.
15:25 Pintakäsittelykoulu: silaanit ja zirkonaatit konversiopinnoitteina, Arto Yli-Pentti, Metropolia AMK.
15:55 Keskustelua aiheista
16:00 Loppuyhteenveto sekä keskustelua
16:15 Kuljetus Riihimäen rautatieasemalle

Osallistumismaksut ovat 40,- € + ALV jäseniltä ja 50,- € + ALV ei jäseniltä. Siihen sisältyy lounas, iltapäiväkahvi ja luennot sähköisessä muodossa.

Sitova ilmoittautuminen mahdollisimman pian, viimeistään 7.11.2019 mennessä alta löytyvällä lomakkeella.

Esitelmät (ohjelmamuutokset mahdollisia) jaetaan kotisivuiltamme sähköpostilla ennakkoon lähetettävillä salasanoilla.

Yritys:

Nimi:

Sähköposti:

Osallistuminen / Kuljetus:

Jäsenyys:

Maksutapa:

Y-tunnus: (Täytä vain jos valitsit verkkolaskutuksen)

Verkkolaskutusosoite: (Täytä vain jos valitsit verkkolaskutuksen)

Verkkolaskutusoperaattori: (Täytä vain jos valitsit verkkolaskutuksen)

Ostotilaus / merkki laskulle:

Erityisruokavalio / Allergiat:

Muuta / Ilmoitan myös muita työntekijöitä yrityksestä, nimet: