SGY Kevätkoulutuspäivät 2019 kutsu ja ilmoittautumislomake

KUTSU KOULUTUSPÄIVILLE JA VUOSIKOKOUKSEEN

Suomen Galvanoteknisellä yhdistyksellä on ilo kutsua Sinut mukaan kemiallisen ja sähkökemiallisen pintakäsittelyn koulutustapahtumaan Vantaalle 12.-13.4.2019. Järjestämme ajankohtaisten asioiden ja osaamisen päivittämiseksi kevätkoulutuspäivät sekä tarjoamme mahdollisuuden osallistua vierailulle K. Hartwall Oy:n tuotantolaitokselle ja sen pintakäsittelyyn.

AIKA JA PAIKKA

12.-13.4.2019 Sokos Hotelli Vantaa, Hertaksentie 2, 01300 Vantaa

VUOSIKOKOUS

12.4.2019 klo 17:00 Sokos Hotelli Vantaa, Hertaksentie 2, 01300 Vantaa

OSANOTTOMAKSU

JÄSEN € 350,- (sis alv 24% 67,74)

EI JÄSEN € 395,- (sis alv 24% 76,45)

VAIN ILTAJUHLAAN OSALLISTUVA € 95,- (sis alv 24% 18,39)

Koulutuspäivien osanottomaksuun sisältyy luentomateriaali, yritysvierailu kuljetuksineen sekä ohjelman mukaiset lounaat ja kahvit. Yhdistyksen banketti ohjelmineen perjantai-iltana sisältyy kaikkiin osanottomaksuihin.

MAJOITUS

Tarvittaessa jokainen voi varata itse huoneen Sokos Hotels myyntipalvelusta puhelimitse tai sähköpostilla: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puh. +35820 1234 600 / yksittäiset huonevaraukset, sekä kiintiötunnusta Suomen Galvanotekninen yhdistys käyttämällä 29.03.2019 klo 20 mennessä.

yhden hengen huone 95,58 €/huone/vrk

kahden hengen huone 115,58 €/huone/vrk

Majoitusmaksusta jokainen huolehtii itse.

Ilmoittautuminen 28.3.2019 mennessä. Ilmoittautumisen voi peruuttaa 28.3. mennessä, jonka jälkeen se on sitova. Ilmoittautumisen voi tarvittaessa siirtää toiselle henkilölle samassa yrityksessä 8.4. mennessä. Saat kopion ilmoittautumisen tiedoista annettuun sähköpostiosoitteeseen.

Yritys:

Nimi:

Sähköposti:

Ilmoitan myös seuraavat henkilöt yrityksestä:

Osanotto:

Ekskursio:

Maksutapa:

Y-tunnus:

Verkkolaskutusosoite:

Verkkolaskutusoperaattori:

Ostotilaus / merkki laskulle:

Erityisruokavalio / Allergiat:

Muuta:

Paljonko on kaksi plus neljä? (Kysymys roskapostin välttämiseksi):

MAKSU JA MATERIAALI

Voimme laskuttaa sähköisesti, kun annat yrityksenne sähköisen laskutusosoitteen ja Y-tunnuksen ilmoittautumislomakkeeseen. Valinnaisesti voimme lähettää pdf-laskun sähköpostiin. Muussa tapauksessa maksa osallistumismaksu etukäteen tilille FI95 1519 3000 1657 83. Kirjoita osallistujan nimi sekä e-mail maksajan lisätietoihin ja lähetämme sinulle kuitin maksusta.

Jäsenten intranetistä voit hakea myöhemmin itsellesi esitykset osallistumismaksua vastaan saatavan salasanan avulla. Esitelmät jäävät kotisivuillemme arkistoon, josta ne ovat myöhemminkin löydettävissä.

LIITTEET

Kutsu, Ohjelma ja Vuosikokouksen esityslista