Kromihapon korvaaviin menetelmiin liittyvän työpajan seuranta- ja palautetilaisuus 7.1.2019

Kaksi vuotta sitten pidetyn, kromihapon korvaaviin menetelmiin liittyneen työpajan seuranta- ja palautetilaisuus järjestetään 7.1.2019 klo 13 alkaen Aalto-yliopiston Design Factoryssä yhdessä kemikaaliviraston kanssa.

Ohjelma lyhyesti:

Tilannekatsaus lupahakemuksista kuusiarvoisen kromin käytölle pintakäsittelyssä (Euroopan kemikaalivirasto)

Yleiskatsaus kromauksen kehittymisestä vuoden 2017 työpajan tulosten pohjalta (Suomen Galvanotekninen yhdistys)

Keskustelua ja palautetta työpajan projektiaihioista sekä tuloksista.

Tilaisuus on tarkoitettu 21.1.2017 työpajaan osallistuneille. Osallistujat ovat saaneet sähköpostitse kutsun. Mikäli et ole saanut kutsua tai olet muuten kiinnostunut tapahtumasta niin ole yhteydessä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..