SGY Talvitapaaminen Espoossa 16.11.2018

KUTSU TALVITAPAAMISEEN

Aika: Perjantai 16.11.2018

Paikka: GLO Hotelli Sello, Leppävaarankatu 1, 02600 Espoo.

Tervetuloa tämän vuoden talvitapaamiseemme Espooseen. Ennen tapaamista Kuusakoski Oy tarjoaa mahdollisuuden tutustua kiertotalouteen käytännössä tehtaallaan Kauklahdessa, osoite Lasihytti 4, Espoo. Vierailun jälkeen aloitamme tapaamisen buffetlounaalla hotellin ravintolassa.

Teema: Kiertotalous pintakäsittelyssä

09:30 Mahdollisuus tutustua Kuusakoski Oy:n tuotantolaitokselle Espooseen. Lähtö hotellilta klo 9.00. Paikalle voi tulla myös suoraan.
11:30 Lounas, hotelli GLO Sello
12:30 Tilaisuuden avaus, Arto Yli-Pentti, SGY ry:n puheenjohtaja
12:35 Mitä kiertotalous merkitsee pintakäsittelyteollisuudelle? Sari Tasa, Työ- ja elinkeinoministeriö
13:20 Pintakäsittelylaitoksen metallien kierrätys, Arsi Saukkola, Kuusakoski Oy
14:00 Tauko ja iltapäiväkahvi
14:20 Metallien talteenotto pintakäsittelyliuoksista, (Retec ja magneetit), Candor Oy, Jyrki Virolainen
14:40 Arvometallien talteenotto, Lauri Virta, Eforit Oy, Esitysmateriaali: Pauli Viljanen, Bang&Bonsomer Oy
14:50 Käyttökokemuksia metallien talteenotosta, Lauri Virta, Eforit Oy
15:10 Näkökulmia energiatehokkuuteen pintakäsittelylaitoksissa, Reetta Hurmekoski, Linnunmaa Oy
15:55 Keskustelua aiheista
16:00 Loppuyhteenveto sekä siirtyminen vapaaseen illanviettoon

Osallistumismaksut ovat 70,- € + ALV jäseniltä ja 90,- € + ALV ei jäseniltä. Siihen sisältyy lounas, iltapäiväkahvi ja luennot sähköisessä muodossa.

Sitova ilmoittautuminen mahdollisimman pian, viimeistään 1.11.2018 mennessä alta löytyvällä lomakkeella.

Esitelmät (ohjelmamuutokset mahdollisia) jaetaan kotisivuiltamme sähköpostilla ennakkoon lähetettävillä salasanoilla.

Ilmoittautuminen on päättynyt. Jälki-ilmoittautumismahdollisuudesta voit kysyä: Arto Yli-Pentti p. 040 358 2208 / Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

MAJOITUS

Hotellin varaustunnuksella PROEVENT10 saa -10% alennuksen GLO Hotel Sellon päivän julkisesta joustavasta huonehinnasta saatavuuden mukaan ja tuo joustava huonehinta muuttuu varaustilanteen mukaan. Varaustunnus on voimassa majoitusajalle 15. – 17.11.2018. Varauksia voi tehdä käyttäen tätä tunnusta hotellin sivujen kautta: https://www.glohotels.fi/hotellit/glo-sello

Tunnuksen lisäksi varaajan tulee ilmoittaa tulo- ja lähtöpäivä, majoittujan nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite sekä luottokortin numero ja viimeinen voimassaolopäivä varauksen takaamiseksi. Vahvistettu varaus on mahdollista peruuttaa kuluitta viimeistään 72 tuntia ennen saapumista. Huom! osallistujat hoitavat ja maksavat huonevarauksensa itse, yhdistys ei vastaa huoneista.

LIITTEET

Kutsu ja ohjelma pdf-muodossa