SGY kevätkoulutuspäivät ja vuosikokous 2018 Raumalla

Suomen Galvanotekninen yhdistys (SGY r.y.) kevätkoulutuspäivät ja vuosikokous järjestettiin Cumulus City Raumalla 20.-21.4.2018. Osallistujia oli suuri joukko, lähes 50 henkeä, kokoontuneena yhdistyksen koulutuspäiville.

Aloitimme koulutuspäivät tekemällä ekskursion Oras Oy hanatehtaalle. Tehdasvierailun aikana saimme nähdä sekä messinkisten että ABS muovihanojen valmistusprosessia sekä hanakomponenttien nikkeli-kromipinnoitusprosesseja.

oras ryhmäkuva

Koulutuspäivien luentojen aiheina olivat muun muassa pinnoitusprosessin laadunvalvontaa, huuhteluveden käsittelyä kestävän kehityksen näkökulmasta, metalloitavat muovit sekä 3D-tulostuksen pinnoituskatsausta.

SGY:n sääntömääräinen vuosikokous järjestettiin perjantai-iltana. Vuosikokouksen yhteydessä valittiin Arto Yli-Pentti jatkamaan yhdistyksemme puheenjohtajana. SGY hallituksen kokoonpanoon tuli yksi muutos, pitkään hallitusjäsenenä toiminut Jyrki Virolainen vaihtui Juhani Östermaniin. SGY puheenjohtaja Arto Yli-Pentti kiitti Jyrkiä hänen suuresta työpanoksestaan yhdistystä kohtaan.

Perjantai-iltana järjestettiin perinteinen banketti, jonka yhteydessä koulutuspäivävieraita viihdytti taikuri Lauri Nordberg.

Yhdistyksen puheenjohtaja Arto Yli-Pentti jakoi historian ensimmäiset kurssitodistukset koulutuspäivien osallistujille. Kuvassa todistuksensa saa Christa Evomaa Oras Oy:ltä.

todistus sgy