SGY Kevätkoulutuspäivät 2018 kutsu ja ilmoittautumislomake

KUTSU KOULUTUSPÄIVILLE JA VUOSIKOKOUKSEEN

Suomen Galvanoteknisellä yhdistyksellä on ilo kutsua Sinut mukaan kemiallisen ja sähkökemiallisen pintakäsittelyn koulutustapahtumaan Raumalle 20.-21.4.2018. Järjestämme ajankohtaisten asioiden ja osaamisen päivittämiseksi kevätkoulutuspäivät sekä tarjoamme mahdollisuuden osallistua Oras Oy:n tuotantolaitokselle ja sen pintakäsittelyyn.

AIKA JA PAIKKA

20.-21.4.2018 Cumulus City Rauma, Aittakarinkatu 9, 26100 Rauma

VUOSIKOKOUS

20.04.2018 16:30-18:00 hotelli Cumulus City Rauma

OSANOTTOMAKSU

JÄSEN € 350,- (sis alv 24% 67,74)

EI JÄSEN € 395,- (sis alv 24% 76,45)

VAIN ILLALLINEN € 95,- (sis alv 24% 18,39)

Koulutuspäivien osanottomaksuun sisältyy luentomateriaali, yritysvierailu kuljetuksineen sekä ohjelman mukaiset lounaat ja kahvit. Yhdistyksen banketti ohjelmineen perjantai-iltana sisältyy kaikkiin osanottomaksuihin.

MAJOITUS

Tarvittaessa jokainen voi varata itse huoneen Restel Varauskeskukseen puhelimitse tai sähköpostilla: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. TAI Puh. 020 055 055 (0,17€ /puh + 0,81 €/min), sekä varaustunnusta SGY Ry käyttämällä 23.03.2018 mennessä. Ilmoita varauksessa myös hotellin nimi Cumulus City Rauma.

yhden hengen huone € 75,-/huone/vrk/

kahden hengen huone € 85,-/huone/vrk

Tee huonevaraus vaikka et olisi vielä varma osallistumisesta. Varauksesi voit aina perua maksutta hotellin antamaan päivään mennessä. Majoitusmaksusta jokainen huolehtii itse.

Ilmoittautuminen 29.3.2018 mennessä. Saat kopion ilmoittautumisen tiedoista annettuun sähköpostiosoitteeseen.

Ilmoittautuminen on päättynyt, voit tiedustella mahdollisista avoimista paikoista Arto Yli-Pentti p. 040 358 2208 / Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

MAKSU JA MATERIAALI

Ilmoittautumislomakkeella laskutusvaihtoehtoina on pdf-lasku sähköpostiin tai laskutus sähköisesti yrityksenne sähköisen laskutusosoitteen.

Jäsenten intranetistä voit hakea myöhemmin itsellesi esitykset osallistumismaksua vastaan saatavan salasanan avulla. Esitelmät jäävät kotisivuillemme arkistoon, josta ne ovat myöhemminkin löydettävissä.

LIITTEET

Kutsu pdf-muodossa